Velgørenhedskoncert – 27. september

Roskilde Rotary Klub afholder 27. september 2022
velgørenhedskoncert i Roskilde Domkirke med Stig Rossen

Billetsalg starter medio august 2022

Vi dørene åbnes kl. 18:00 medens Duoen Trine (på Keltisk harpe) og Josefine Opsahl ( på Cello) , hvor de spiller livgivende nærvær og nordiske toner.

Kl. ca. 18.30 går aftens hovednavn på scenen.
Stig Rossen og pianist Carl Ulrik Munk-Andersen

Gennem de seneste år har Stig Rossen og pianist Carl Ulrik Munk-Andersen optrådt med adskillige kirkekoncerter landet over.
Deres musikalske samarbejde er præget af stor gensidig respekt og legesyge.
Carl Ulrik er en af landets bedste akkompagnatører, og Stig har i mange år været tiltrukket af den meget intime stemning, som kirkekoncerter tilbyder.

”Der er noget magisk og tidløst over kirkerummet, uanset om man er troende eller ej,” siger Stig Rossen. Og det er ikke kun gospel, de to herrer tager fat på. Repertoiret strækker sig fra de store musicalsange over dansk operette til pop-klassikere som Perhaps Love og The Rose.

Stig og Carl Ulrik formår, udover at give publikum en enestående musikalsk oplevelse, at skabe en afslappet stemning med masser af godt humør mellem sangene.

Årets hovednavn er Stig Rossen

Koncerten forventes afsluttet kl. ca. 19:40.

Overskuddet fra Roskilde Rotary Klubs velgørenhedskoncert går 100% til velgørende formål efter devisen: ”hjælp til selvhjælp”.
Siden vi sidst afholdt koncert har klubben og med tilskud fra Rotary Danmarks hjælpefond bl.a. givet tilskud til uddannelse og støtte af Grønlandske børn, Polio +- et vaccinationsprogram iværksat af Rotary International.
Støttet opbygning af grønsagsproduktion og et marked i Gambia. Her sidst har vi bl.a. ydet støtte til Ukrainske familier der er kommet her til landet.
Årets støtteformål er: ”Børn i nød og trængte børn i det danske rigsfællesskab”.

Med sponsorstøtte fra følgende virksomheder har vi fornøjelsen af, at invitere dig til en uforglemmelig aften!

Download en plakat om denne koncert